úterý 22. července 2014

Minireport: Rock for People 2014 (sobota)

    Letos to bylo historicky poprvé, co jsem se odhodlala k účasti na tak obrovském hudebním festivalu (navíc žánrově ne zrovna blízkého), proto je nutné takovou událost náležitě zdokumentovat a okomentovat. Za vše vlastně vděčím své mamče, která mě už několik týden předem poctivě nahlodávala a díky ní jsem si odnesla opravdu parádní zážitek. Ale pěkně popořadě :) předem upozorňuji, že nejsem žádný velký hudební znalec a kritik, pro erudované recenze zavítejte raději jinam, já si tu vystačím s vlastními dojmy ;)

Práce, život a tak vůbec...

    Včera jsem byla vyprovodit svého přítele k autobusu a opět si musím začít zvykat na osamělý život. Plynule jsem přešla do předešlého režimu a jako jediné pozitivum tohoto stavu je asi jen dostatek času na psaní. Tak toho alespoň využiji a opět se pokusím sumarizovat zážitky a postřehy z posledních měsíců mého (očividně zcela nudného) života :)

pondělí 14. července 2014

TOP 5 za červen

Sice se mi podařilo ukecat svého přítele, aby u mě zůstal ještě o týden déle (myslím, že značnou zásluhu na tom má i můj mačkoň), ale je potřeba myslet i trochu na sebe :)) Skoro bych ani nevěřila tomu, jak mi to psaní blogových a jiných příspěvků může chybět. Tak jsme se dohodli, že si teď každý necháme chvilku pro sebe a budeme se věnovat svým věcem. Je tedy na čase sepsat moji červnovou topku ;)

neděle 13. července 2014

O jednoho více...

    Jsem hrozná, vím to o sobě. Občas se mi prostě stane, že mi naprosto přeskočí a já udělám nějakou naprostou šílenost. Jako třeba teď. A stačilo k tomu opravdu hrozně málo - jeden kratičký pohled do překrásných kulaťoučkých očí...