středa 2. října 2013

30 Day D&D Challenge: Day 21-Favorite Dragon Color/Type

    A protože jsem ještě zůstala vzhůru a později se mi určitě nebude chtít tolik psát, vrhnu se rovnou na další téma. Tentokrát jsou středem zájmu draci. Mnozí mě teď nejspíš označí za kacíře, ale i tak na sebe musím prásknout, že jsem těmto potvorám nikdy nepřišla moc na chuť. Ano, v mládí jsem měla období, kdy mě fascinovali, ale to poměrně rychle přešlo. Snad jen v Might and Magic 8 jsem si je oblíbila, protože se s nimi dalo létat a kropit nepřátele pěkně z vrchu :) 



Day 21-Favorite Dragon Color/Type

    Když už jsem ale nucená si nějakého z nich vybrat, sáhnu po absolutní klasice. Až na všelijaké nemrtvé a přízračné potvory se mi z té celé řady draků nejvíce zalíbil ten černý. Černá je ostatně i jedna z mých nejoblíbenějších barev a i drakům mimořádně sluší. 


Na tyhle potvory narazíte ve většině případů někde ve smrdutých bažinách, kde jsou asi jedněmi z nejobávanějších lovců. Krom toho, že jsou jako většina jejich druhu inteligentní, mají ve zvyku plivat kyselinu po všem, co se hýbe. Být rozleptán asi není zrovna ten nejpříjemnější způsob, jakým odejít ze života. Nehledě na to, že bažiny zrovna nejsou ideálním místem pro boj (nehledě na to, že zrovna v D&D jsou obývány snad tou nejhorší sortou potvor :)). Dalším, neméně důležitým důvodem proč jsem si zvolila právě černé draky, jsou jejich obrázky. Obvykle patří k těm nejhezčím ;) Sice to může znít dost povrchně, ale co už. Autor výzvy si měl vymyslet nějaké lepší otázky ;)

  

2 komentáře: