sobota 21. září 2013

30 Day D&D Challenge: Day 10 - Craziest thing that’s happened that you saw (to party/character/your players etc)

    Uf, tak jsem už od cca 17:30 zpět z whisky live prague a pořád těch 9 ochutnávek ještě cítím. Skoro se až divím, že jsem došla domů. Je to neuvěřitelně silné pití a od medového Jacka Danielse jsem měla dokonce sklenky dvě, protože tátovi nechutnala. Jasným favoritem byla 13 letá Bruichladdich v limitované edici přímo pro whisky klub, nikdy bych neřekla, že může mít whisky tak rozmanitou chuť! A ještě jsem si tam pokecala s pár lidmi anglicky. Takže to byla i pro naprosté laiky pěkná akce :) teď už ale k naší challenge...



Day 10 - Craziest thing that’s happened that you saw (to party/character/your players etc)

   
    Opět poměrně složitá otázka; zažila jsem celou řadu úžasně vtipných i vážných situací, bála se, dokázala se přivést do stavu čirého zoufalství, ale něco opravdu šíleného? Při této souvislosti se mi vybavují akorát eskapády jednoho mého spoluhráče ve WoD kampani :) Kupříkladu už ten začátek: dohodla jsem se s ním, že naše postavy budou partneři, měli jsme spolu mít poměrně stabilní a naplňující vztah. Tedy má Aneta měla na kontě ještě staršího milence, ale to ji samozřejmě nijak nebránilo si prožívat ještě další typický studentský románek :D Povahově se k sobě podle všeho hodili a mé těžce ambiciózní mrše vyhovovalo, z jakého je Adam prostředí a jaké vyhlídky ho čekají do budoucna. Jenže zlom nastal už na prvním sezení. Spoluhráč si schopného a sebevědomého kariéristu, který se ze všeho nejvíc snaží sám prosadit, aby nemusel spoléhat jen na svého zazobaného otce, představoval asi trochu jinak. Záhy mi došlo, že s někým takovým by moje Aneta asi neztrácela čas. Takže místo odehrávání si romantických scén byl na pořadu dne rozchod :D Aby toho nebylo málo, ještě jsem svedla jeho nejlepšího kámoše, zbytek lidí (hráčů) proti němu poštvala a tahle krásná situace trvá doteď. Aby bylo jasno, hrálo se mi to opravdu těžce! Však víte, ve skutečnosti jsem strašně hodná holka a tak vůbec :)) 
    Jiné šílenosti už se pak odehrávaly obvykle pod vlivem alkoholu; jedna z prvních IRL her s andořany, kterou jsem měla možnost hrát na muničáku vypadala též velmi zajímavě. Vzpomínám si, že před námi stála vozová hradba, na ni Jan Žižka, kterému na rameni seděl králíček azurit s kulometem v prackách. Už ani netuším, co jsme tam měli udělat, všichni jsme lehli smíchy. Nebo kamarádův němý paladin, který se tvářil, že "nutně potřebujeme beranidlo". Ten samý člověk hrál i kentaura koňodlaka, na kterém má (shodou okolností neuvěřitelně stydlivá) postava jezdila. A tak by se dalo pokračoval. Ovšem u WoDček si vystačíme i s menším množstvím alkoholu a stejně se občas nestačíme divit. Hmm, mám chuť zatančit si na Chopina, co vy? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat