pondělí 23. července 2012

Gamecon 2012

    Ač byla má letošní účast na gayconu gameconu značně ohrožena kvůli dohrávání naší dnd kampaně, nechala jsem se nakonec přesvědčit a ve čtvrtek jsem spolu se Standou vyrazila směr Mohelnice. Tohoto rozhodnutí rozhodně nelituji, mám skoro až dojem, že GC je rok od roku lepší a i letos šlo o jednu z nej akcí, jež jsem měla možnost navštívit. A teď už tedy k samotnému programu a zážitkům, které jsem si odvezla :)

úterý 17. července 2012

Dovolená v Krkonoších

    Stejně jako minulý rok, i letos se konala tradiční "RPG chata" u nás doma v Krkonoších. Podmínky pro takovou akci jsou u nás opravdu skvělé (tedy alespoň z mého pohledu :)) - obrovský dům, kde pro sebe máme plně zařízený samostatný apartmán s balkónem, možnost venkovního grilování a velmi klidné a příjemné prostředí. Opravdu idylka. Zvlášť, když se o vás ještě pak stará celé příbuzenstvo a každou chvíli pečou skvělé koláče, bábovky a štrúdly. No, rozhodně je to pro mě jedna z nejlepších částí roku.

pondělí 2. července 2012

Tak jsem dohrála Mass Effect 3

Konečně jsem si po těch několika měsících našla čas pro dlouho odkládaný závěr herní trilogie Mass Effect. Důvodů bylo několik; především však nutnost hrát otravný multiplayer, který mi opravdu, ale opravdu vůbec nešel :) pohled na to mizerné score po skončení každé mise mě opravdu dvakrát netěšil (a styděla jsem se za to, jak tím kurvim ještě hru ostatnim). Nicméně čekání se nakonec vyplatilo; měla jsem alespoň možnost hru dokončit s DLC, které krom hromady vysvětlujících videí (které si fanoušci vydupali) přidává ještě další konec. A jaký vlastně byl poslední úsek cesty za záchranou galaxie?