sobota 24. března 2012

Numerologická mřížka

    Každé číslo má v sobě ukrytou určitou energii. Ať už se jedná o číšlo vašeho domu, mobilního telefonu či bankovního účtu. Nejdůležitější pro nás je ale datum narození, to je totiž neměnné a jeho působení budeme vystaveni až do konce života. A o tom, co jednotlivá čísla znamenají a jak se jejich vliv otiskne do naší duše a samotného osudu, si teď ve stručnosti povíme. Pomůže nám k tomu jednoduchý a přesto velmi účinný nástroj - numerologická mřížka.

    Miluju numerologii. Ostatně i spoustu dalších pseudovědeckých a esoterických disciplín přikládajících speciální význam ať už datu narození či chuti holubů z nosu. Kašlete na vliv rodičovské výchovy a sociálního okolí. Vše, co o sobě potřebujete vědět, je ukryto v postavení planet a hvězd ve chvíli, kdy jste se narodili. Skoro si připadám jako idiot, když jsem posledních 20 let strávila zkoumáním svých možností, "kultivováním" svého těla i duše (no dobře, trochu přeháním, ale zní to hezky :)). Ono jen stačilo zabrousit po internetech, někam nacvakat pár čísel a voilà, dostanu své odpovědi na otázku života, vesmíru a vůbec.
A jak to celé tedy funguje? Naprosto jednoduše; do tabulky o rozměrech 3x3, ve které jsou uspořádána čísla od jedné do devítky (vždy řazená odspodu) zaneseme datum našeho narození. Má mřížka vypadá takto (narodila jsem se 5.10.1988):
Jak si můžete všimnout, některá čísla v mřížce chybí a jiná jsou naopak zastoupena ve větším počtu. Obojí má samozřejmě svůj význam. Zde si zkráceně povíme, co by jednotlivé číslice měly reprezentovat :)

0 - duchovno, láska, moudrost, vyšší princip (protože se do mřížky nevypisuje, umocňuje vliv číslice, se kterou souvisí)
1 - slovní vyjadřování citů, inteligence, vnímání svého já (ve velké míře znamená egoismus)
2 - schopnost vcítit se, různorodost, protiklad, cit, srdečnost ( x citová závislost)
3 - duševní schopnost, vůle, představivost, inteligence, tvořivost ( x agresivita)
4 - praktičnost, zručnost, pracovitost, rozvážnost ( x  fanatismus)
5 - vášeň, energičnost, podnikavost, ctižádostivost ( x impulzivnost, roztěkanost)
6 - rovnováha, harmonie, řád, schopnost ocenit krásu a lásku ( x sexuální úchylky)
7 - city, soucítění, pochopení, účast, emotivnost ( x závislost)
8 - rozum, úsudek, plánování, myšlení, odpovědnost, moc ( x dosahování cílů za každou cenu)
9 - analytické schopnosti, duchovno, intuice ( x idealismus až bláznovství)


Čísla, které člověku v mřížce chybí nám sdělují, v jaké oblasti pokulháváme (a jakou bychom tedy měli posilovat a naplňovat) a přítomné číslice vypovídají o našich nejsilnějších stránkách. Ta, která se opakují s sebou pak nesou i jistá negativa. Význam se přikládá i jednotlivým rovinám (v mém případě jde o trojici 1-5-9).
Podle mé numerogolické mřížky bych teda měla být arogantním, až neurotickým jedincem, naprosto do sebe zahleděným a neschopným vyjádřováním svých citů, nedejbože nějaké empatie. také jsem rozeným skeptikem a řídím se pouze rozumem. Vynikám ve schopnosti plánování a vše podřizuji svým vytyčeným cílům, zřejmě půjdu i přes mrtvoly. Skvělé schopnosti komunikace a úsudku ze mě dělají manipulátora a rozeného vůdce. Nádhera :) 
V dnešním souboji numerologie vs. hit musím uznat, že jsem podstoupila drtivou porážku a současné skóre je tedy 1:0. myslím, že se na chvilku schovám do ústraní, kde budu spřádat složité intriky, abych se do dalšího souboje vrhla řádně připravená! A jak jste dopadli vy? :)


P.S. - při dokončování tohoto postu jsem nalezla naprosto geniální stránky, kde vám krom detailně rozpracované numerologické mřížce po naklikání data narození vyplívnou i osobní roční vibrace a podobný nemysly :) tak si to užijte! Krásný je už samotný název stránek.

2 komentáře:

  1. Hmm a co tohle?

    http://numerologie.najdise.cz/numerologicky-rozbor-formular/?narozeni_den=9&narozeni_mesic=9&narozeni_rok=1982#numerologicky-rozbor

    Už se těším, až mi řekneš, že jsem to celý já.

    OdpovědětVymazat
  2. No stačil mi druhý odstavec u prvního rozboru :D
    "Je nesnesitelná a nedůtklivá." Ale vzhledem k tomu, že o tobě píšou, že jsi agresivní a máš negativní postoj k přátelům, asi budu tentokrát jen taktně mlčet :))

    OdpovědětVymazat